Horeca groothandel

In de regio Brabant

Gratis bezorging

Dagelijks verse producten

24/7 Bereikbaar

Duurzaamheid

Welkom bij Toba specialiteiten.

Ons doel is het leveren van benodigdheden aan ondernemers in de regio, waarbij de kracht voortkomt uit een combinatie van factoren als: groot zijn door klein te blijven, persoonlijk benaderen en een no-nonsense beleid. Doordat u steeds met dezelfde persoon te maken heeft, krijgt u van ons op maat gesneden service. Zo krijgt u een snelle en betrouwbare gratis bezorging, die wij volledig in eigen beheer uitvoeren. Doordat al onze bezorgers een vaste klantenkring hebben, weten zij op welke plek u de producten graag wilt hebben. Als u liever zelf uw producten afhaalt, dan kan dat natuurlijk ook. Kortom de totale horeca groothandel die voor u klaar staat. 

Niks is ons te gek, service komt bij ons op de eerste plaats!

Bezoek onze webshop.

Toba achtergrond

Versproducten

Toba specialiteiten heeft elke dag een verse levering van het lekkerste groente en fruit.

Toba achtergrond

Brood & bake off

Bekijk hier ons hele assortiment van onze brood & bake off producten met al onze merken en mogelijkheden. 

PB snacks

Snacks

Toba specialiteiten heeft een ruim assortiment snacks van veel bekende merken waaronder:      PB snacks, van Lieshout, Beckers, van Welten, Elite, van Osch etc.

Indian food

Toba specialiteiten levert ook indiase producten van onder andere het merk: Haldirams samosa, TRS indian spices, MDH spice, Amidhara mango pulp.

Dranken

Toba specialiteiten levert een ruim assortiment fles- en blikwerk en van horecakratten tot petflessen.

Bier merken

Toba specialiteiten heeft een ruim assortiment aan bieren, kratten en fusten er zijn verschillende mogelijkheden.

Over ons

Toba specialiteiten staat voor u klaar!

Uw horeca groothandel voor alles op het gebied van food en non-food. Al meer dan 35 jaar een vertrouwde partner in de regio Brabant. Toba specialiteiten levert uitsluitend kwaliteit in verse producten tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt altijd bij ons terecht voor goede service. Daarnaast bent u verzekerd van een betrouwbare levering.

Onze filosofie is heel eenvoudig: is de klant tevreden, dan zijn wij het ook.

Toba specialiteiten bezorgt, verzorgt en ontzorgt

Toba specialiteiten onze bedrijfsbussen

Bezorging

Toba specialiteiten heeft de levering van de producten in eigen beheer. Al onze bestelbussen beschikken over een transportkoeling, zodat zelfs op de warme dagen uw bestelling keurig op de juiste temperatuur geleverd wordt. Onze chauffeurs zijn uiterst professioneel en hebben geen moeite om wat extra's te doen, bijvoorbeeld de spullen op de juiste plek te zetten. We doen er alles aan om de klant zo goed mogelijk tegemoet te komen, zodat de samenwerking zonder problemen verloopt.

Duurzaamheid

Toba specialiteiten gaat voor groene energie, door de zonnepanelen op ons dak, vooral voor de diepvries en koelingen. De energie die opgewekt word door zonnepanelen is schone energie. Bij het opwekken komt geen CO2 vrij, hierdoor kunnen we het broeikaseffect tegengaan en de uitputting van fossiele brandstoffen rekken.

Ons team