Een bar huren in Eindhoven maakt uw feest compleet

Wilt u graag een bar huren in Eindhoven? Uw eigen gehuurde bar kan heel geschikt zijn voor een evenement, groot feest of een bruiloft. De bar is altijd voorzien van een koelsysteem wat wij bij u aangesloten afleveren. Een bar voor ieders wens en formaat vind u bij ons in het assortiment. 

 Van groot tot kleine feesten wij plaatsen hem waar je maar wilt. 

Ons assortiment mobile taps

Witte mobile bar 2 meter

per stuk

€50,00 ex B.T.W

Zwarte mobile bar 2 meter

per stuk

€65.00 ex B.T.W

Toba logo mobile bar 2 meter

per stuk

€65.00 ex B.T.W

Zwarte mobile bar 2 meter

per stuk

€65.00 ex B.T.W

Bar huren in Eindhoven

  • Totale ontzorging tijdens het gehele proces van het evenement
  • Een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt
  • Alle producten zijn altijd op voorraad
  • Voor elk feest een complete bar

Wanneer u woonachtig bent in Eindhoven of omgeving en u geeft binnenkort een feest, huur dan een bar bij Toba specialiteiten party service . Alle gasten worden dan voorzien van hun favoriete drankjes. Vraag nu een offerte aan!

”Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces van het event”

Laag drempelige party service

Wij houden van feesten laten wij je helpen. Wij leveren een complete bar met inclusief tapinstallatie, drank tap, biertap en biervaten. Daarnaast kunt u ook terecht voor wijn, frisdrank, glaswerk, statafels, koelkasten. Onze mobiele taps zijn watergekoeld. Om de waterkoelers te vullen dient er een kraan aanwezig te zijn met een tuinslang aansluiting en een stopcontact of verlengkabel.

Neem contact op en huur bij ons een mobile bar in Eindhoven!

Wilt u graag een bar huren voor uw feest in Eindhoven? Wij ontzorgen u graag en leveren alle producten die u nodig heeft. Neem contact met ons voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 040 2048345. U mag ook een e-mail sturen via info@toba-specialiteiten.nl