Toba specialiteiten onze bedrijfsbussen

Ontdek de Perfecte Fusten Bier voor Jouw Horecazaak!

Ontdek de Perfecte Fusten Bier voor Jouw Horecazaak!

Bij onze horecagroothandel hebben we een uitgebreid assortiment fusten bier, waaronder de populaire merken Hertog Jan, Dommelsch, Jupiler en Budweiser. Of je nu een gezellig café, restaurant of een bruisende bar runt, wij hebben het perfecte fust bier om aan de smaakvoorkeuren van je klanten te voldoen.

Hertog Jan: Traditioneel Nederlands Genieten

Ontdek de ambachtelijke smaak van Hertog Jan-bier, gebrouwen met passie en vakmanschap. Met fusten Hertog Jan breng je een stukje Nederlandse trots naar jouw horecazaak. De diverse biersoorten bieden voor elk wat wils, van verfrissende pilseners tot karaktervolle speciaalbieren.

Dommelsch: Authentieke Brabantse Smaak

Laat je klanten genieten van de heerlijke bieren uit het zuiden van Nederland met onze Dommelsch-fusten. De authentieke Brabantse smaak en het vakmanschap achter Dommelsch maken het een gewilde keuze voor liefhebbers van kwaliteitsbier.

Jupiler: Belgisch Bier van Topkwaliteit

Breng de Belgische biertraditie naar jouw horecazaak met Jupiler-fusten. Dit pilsener, geliefd in België en daarbuiten, staat bekend om zijn verfrissende karakter en hoogwaardige ingrediënten. Perfect voor het creëren van een gezellige sfeer in je zaak.

Budweiser: Internationale Klasse

Verras je klanten met de wereldberoemde smaak van Budweiser. Dit Amerikaanse icoon staat synoniem voor kwaliteit en verfrissing. Budweiser-fusten voegen een internationaal tintje toe aan jouw bierassortiment, waardoor je een breed publiek aanspreekt.

Bij onze horecagroothandel streven we ernaar om jou de beste service te bieden, met een ruime keuze aan bierfusten en andere dranken. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en ontdek hoe we je horecazaak kunnen ondersteunen met hoogwaardige producten. Proost op succes!

Bekijk ook onze andere Berichten