Toba specialiteiten onze bedrijfsbussen

Mobile bar huren

“Haal het feest naar jou toe: huur een mobiele tap van Toba Specialiteiten!

Bij Toba Specialiteiten ben je op het juiste adres voor het zorgen van een leuk thuis feest. 

Waarom kiezen voor een mobiele tap van Toba Specialiteiten?

1. Gemak: Geen gedoe meer met zware fusten of ingewikkelde tapinstallaties. Wij leveren alles wat je nodig hebt, rechtstreeks op de door jou gekozen locatie.

2. Kwaliteit: Onze taps zijn van topkwaliteit en worden regelmatig onderhouden en gereinigd, zodat je altijd kunt genieten van een perfect getapt biertje.

3. Keuze: Of je nu een liefhebber bent van pils, speciaalbier, wij hebben een breed scala aan dranken om uit te kiezen.

4. Service: Ons team van professionals staat klaar om alles voor je te regelen. Van het plaatsen van de tapinstallatie op de juiste plek tot het schoonmaken achteraf, wij zorgen ervoor dat jouw feest vlekkeloos verloopt.

Hoe werkt het?

1. Kies je drank: Blader door ons assortiment en kies de dranken die je wilt serveren op jouw feest. Van bekende biermerken tot lokale favorieten, wij hebben voor elk wat wils.

2. Plaats je bestelling: Neem contact met ons op en plaats je bestelling. Vertel ons hoeveel gasten je verwacht en wij zorgen ervoor dat je genoeg drank hebt om iedereen tevreden te stellen.

3. Geniet van je feest: Op de dag van het feest leveren wij de mobiele tapinstallatie op de door jou gekozen locatie. Ons team zet alles voor je klaar en zorgt ervoor dat alles perfect werkt. Jij hoeft alleen nog maar te genieten van je feest en je gasten!

4. Napraten: Na afloop van het feest halen wij alles weer op en zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten. Geen zorgen over het schoonmaken van de tapinstallatie, dat doen wij voor je!

Waarom wachten?

Waarom zou je nog langer wachten om je volgende feest te plannen? Met de mobiele tapverhuur van Toba Specialiteiten breng je het feest naar jou toe, waar en wanneer je maar wilt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om van jouw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Bekijk ook onze andere Berichten