Toba specialiteiten onze bedrijfsbussen

Frikandellen tekort?

Leveringsproblemen van snacks. Waarom is dat?

Als groothandel krijgen we van de producenten te horen dat het zou komen door softwareproblemen, te weinig arbeidskrachten en het grondstoffentekort.

De laatste tijd gaat het juist vaak over een tekort aan frikandellen. De frikandel is overigens niet de eerste frituursnack die te maken krijgt met leveringsproblemen door de coronapandemie. Eerder al moest de bamischijf het ontgelden. Helaas is het bij ons ook al vaak voorgekomen dat producten, voornamelijk de snacks van Ad van geloven tijdelijk niet leverbaar zijn. Gelukkig zorgen we bij Toba Specialiteiten voor ruime voorraad zodat we onze vaste klanten zo min mogelijk hoeven teleur te stellen met leveringsproblemen.

Wij als Toba Specialiteiten kunnen ons onderscheiden, door het altijd naleveren van onze producten.

Toine van Bakel eigenaar van Toba Specialiteiten heeft dit in de afgelopen jaren nog niet vaak meegemaakt. “Het is jammer dat er steeds meer problemen zijn met het leveren van producten, maar wij doen er alles aan om de producten na te leveren. Gelukkig hebben we nu nog geen problemen met het leveren van frikandellen of een tekort daar van. Maar wel met andere producten zoals kipnuggets of bami blokken. Het probleem wisselt vaak af met verschillende producten. Maar onze kracht is dat we een kleinere groothandel zijn die meer moeite steekt in het zorgen van het naleveren van de producten aan onze klanten”.

Heb jij leveringsproblemen, of ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen neem dan contact met ons op:

info@toba-specialiteiten.nl 

Bekijk ook onze andere Berichten